×
fakte interesante, 29 nëntor 2012
Arkeologët britanikë që punojnë në Qipro, zbuluan një objekt të lashtë në formë kupole, i cili, siç mendojnë ata, përdorej në industrinë e birrës - si një furrë për tharjen dhe pjekjen e maltit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
15
17
18
24
25