×
fakte interesante, 27 nëntor 2012
Gazeta e Partisë Komuniste Kineze "Yinzminz Yizbau" postoi sot në faqen e saj në anglisht njoftimin
Grupi "Rolling Stones" do të paguajë një gjobë prej 200.000 £ për nj
Një banore e Ohio, e cila ka hyrë në shtëpinë e dikujt tjetër dhe e ka pastruar atë, është dënuar me një vit burg me kusht.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
15
17
18
24
25