×
fakte interesante, 26 nëntor 2012
Fluturimi i brendshëm nga kryeqyteti i Arabisë Saudite Riyadh për në qytetin Jeddah u realizua me një vonesë prej tre orësh për shkak të faktit se në sallonin e aeroplanit u fut një macok.
Copëzat e letrave me ngjyra dhe me shkëlqim, që iu derdhën mbi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
15
17
18
24
25