×
fakte interesante, 22 nëntor 2012
Në periferi të Shën Petersburgut - Sestroretsk - u shfaqën zogj "të dehur". K
Shkencëtarët australianë nga Universiteti i Flindersit zhvilluan një palë syze speciale të teknologjisë LED, të cilat ndihmojnë për të ruajtur energjinë dhe për të luftuar me çrregullimet e gjumit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
15
17
18
24
25