×
fakte interesante, 14 nëntor 2012
Një banor i Francës fitoi shumën rekord në vend në llotarinë e përgjithshme europiane Euro Milions - 169,8 milionë euro. Identiteti i fatlumit nuk zbulohet.
Një prej diamanteve më të mëdhenj dhe më të famshëm
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
15
17
18
24
25