×
fakte interesante, 8 nëntor 2012
Paleontologët kanë zbuluar një specie të re dinozauri, duke i vënë atij emrin Xenoceratops foremostensis, që do të thotë "hardhuca e çuditshme me brirë nga qyteti i Foremost".
Shkencëtarët hollandezë kanë filluar testimet e betonit unikal që riparon vetë të çarat në mure dhe dëmtimet e tjera me ndihmën e bakterieve.
Dy ose tre filxhanë kafe në ditë rrisin shpejtësinë dhe saktësinë e njohjes nga truri ynë të fjalëve me kuptim pozitiv, por nuk ndikojnë aspak në perceptimin e fjalëve me kuptim negativ apo neutral, zbuluan shkencëtarët nga Gjermania.
Shkencëtarët zbuluan një planet, që rrotullohet rreth një ylli të ngjash
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
15
17
18
24
25