×
fakte interesante, 7 nëntor 2012
Në Venecia, pothuajse për 2 milionë euro është vënë në shitje apartamenti i gjerë me sipërfaqe 150 metra katrorë në pallatin e fillimit të shekullit XVI, ku jetoi dhe vdiq piktori i madh i Rilindjes Tiziano Vecellio.
Tullacia, depozitat (pllakëzat) yndyrore rreth syve, rrudhat në bulën e veshit tregojnë për një rritje të theksuar të rrezikut të sëmundjeve kardiovaskulare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
15
17
18
24
25