×
fakte interesante, 2 nëntor 2012
Ai mësoi të imitojë të folurin e kujdestarëve të vet, duke
Specialistët e Universitetit të arkiteksturës dhe ndërtimit të Tomskut krijuan një material të ri ndërtimi - tullën e përbërë nga hiri.
Në Japoni u shpik një aparat, i cili bën të mundur lëvizjen e objekteve nëpërmjet forcës së mendimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
15
17
18
24
25