×
fakte interesante, 31 tetor 2012
Anesteziologu amerikan Dr. Stuart Hameroff i Universitetit të Arizonës rrëfeu mbi teorinë shkencore
Që nga mesi i vitit 2013 rrugët e Holandës po bëhen më të zgjuara. Sipas revistës Wired, në veçanti autostradat do të pajisen me ndriçim interaktiv dhe tregues të kushteve atmotsferike.
Vetëm një sanduiç me proshutë, vezë e djathë, i ngrënë për mëngjes, mund të çojë potencialisht në zhvillimin e sëmundjeve serioze.
Bananet mund të shndërrohen në një burim të rëndësishëm ushqimi për miliona njerëz si rezultat i ngrohjes globale, thuhet në raportin e Komitetit të OKB-së për Sigurinë Ushqimore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
4
6
7
13
14
16
18
20
21
27
28