×
fakte interesante, 30 tetor 2012
Ndërtesa e Scotland Yard, në të cilën ndodhet selia e famshme e policisë londineze, do të shitet në kuadër të masave për reduktimin e shpenzimeve.
Biologët zbuluan thellë në det bakterie, të cilat formojnë për mbijetesë struktura të ngjashme me kabllo të gjalla elektrike. Bakteriet filamentoze të familjes Desulfobulbaceae formojnë zinxhirë, duke lidhur zonat "ushqyese" dhe "frymëmarrëse" fundore të oqeanit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
4
6
7
13
14
16
18
20
21
27
28