×
fakte interesante, 26 tetor 2012
Arkeologët gjermanë gjetën një karficë flokësh, e cila, sipas vlerësimit të tyre, daton që prej 3.400 viteve më parë. Zbulimi u krye gjatë gërmimeve në një kodërvarr në Bundesland-in Sachsen-Anhalt.
"Një nga projektet më impresionuese që mund të zbatohen në Antarktidë është kërkimi i akullit shumë të lashtë dhe shpimi i tij.
Shkencëtarët kanë zbuluar se insektet me trup të mbuluar me push, të
Varri i sundimtarit suprem të popullsisë Maya, i cili daton midis viteve 770 dhe 510 p.l.k., u gjet në Guatemala.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
4
6
7
13
14
16
18
20
21
27
28