×
fakte interesante, 22 tetor 2012
Sipërmarrësi nga shteti australian Tasmania ka ndërmend të shndërrojë një morg lokal në një motel të pazakontë. Sipas planit, ambjentiet për autopsi dhe frigoriferë do të rindërtohen në dhoma hoteli.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
4
6
7
13
14
16
18
20
21
27
28