×
fakte interesante, 19 tetor 2012
Një kompani e vogël britanike prodhoi një benzinë unikale - karburanti është bërë nga ajri dhe uji. Teknologjia revolucionare premton të ndihmojë në zgjidhjen e krizës energjetike globale.
Në artikullin e botuar në revistën “Nature” ekspertët nga Australia, Britania
Letra e shkruar me shkrim dore nga Albert Ajnshtajni (Albert Einstein), në të cilën shkenc
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
4
6
7
13
14
16
18
20
21
27
28