×
fakte interesante, 9 tetor 2012
Parashutisti austriak dhe skydiver-i Felix Baumgartner planifikon sot të kryej një hedhje nga lartësia stratosferike
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
4
6
7
13
14
16
18
20
21
27
28