×
fakte interesante, 3 tetor 2012
Ajri i lëngshëm (liquid air) mund të përdoret si karburant për automjetet dhe centralet elektrike. Teknologjia përkatëse u zhvillua nga shkencëtarët britanikë të Institutit të Inxhinierisë Mekanike (ImechE).
Këshilli i Qytetit të Los Angeles hoqi ndalimin mbi funksionimin e dyqaneve, të cilat shesin marihuanë për qëllime mjekësore. Ekzistenca e dyqaneve të tilla bie në kundërshtim me ligjin federal të SHBA.
Sipërfaqja e akullit detar në Antarktidë arriti maksimumin vjetor, i cili u cilësua
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
4
6
7
13
14
16
18
20
21
27
28