×
fakte interesante, 2 tetor 2012
Monedha me vlerën 1 qindarkë (cent), e lëshuar nga shtëpia e monedh
Drejt Tokës me shpejtësi të madhe po vjen një mysafir kozmik. Kometa e quajtur C/2012 S1 «u vu re» nga rusi Artem Noviçonok dhe bjellorusi Vitali Nevski.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
4
6
7
13
14
16
18
20
21
27
28