×
fakte interesante, 21 shtator 2012
Në një laborator japonez shpikën një membranë, e cila, duke mbuluar dhë
Shkencëtarët spanjolle pohojnë se numri i miqve virtuale luan një rol të rëndësishëm në nivelin e lumturisë që përjeton një person.
Dhëmbi më i lashtë i mbushur u zbulua nga një ekip ndërkombëtar studiuesish nga Italia dhe Australia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
6
8
9
10
14
15
16
20
22
23
24
29
30