×
fakte interesante, 5 shtator 2012
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin ka ndërmend të marrë pjesë në projektin "Fluturimi i Shpresës", që synon ruajtjen e shpendit “Siberian White Crane” në gadishullin Jamal (Siberi), i cili ndodhet në rrezik zhdukjeje.
Studiuesit dolën në përfundimin se ushqimi i shtrenjtë organik nuk është më i shëndetshëm dhe më i sigurt se ai i rritur me përdorimin e pesticideve.
Presidenca nuk e ka ndryshuar Barack Obama, ajo vetëm shfaqi te ai tipare të reja, tha
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
6
8
9
10
14
15
16
20
22
23
24
29
30