×
fakte interesante, 4 shtator 2012
Në Holandë krijuan një lojë kompjuterike me Prince Harry of Wales të zhveshur. Lojtari duhet të nxjerrë princin nga ndërtesa e hotelit duke anashkaluar personelin, vajzat me aparate fotografike dhe babain e Harry - Princ Charles.
Njerëzit nuk janë krijesat e vetme në planet që çmenden pas mjeteve e lojrave elektronike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
6
8
9
10
14
15
16
20
22
23
24
29
30