×
fakte interesante, 21 qershor 2012
Njerëzit, të cilët përgatisin ushqimin e tyre në shtëpi
Kompania e Internetit Google njoftoi mbi qëllimin e saj për të kontribuar në
Njerëzit e dhënë pas dietave që këtej e tutje mund
Ekspertët pohojnë se çamçakëzi përkeqëson kujtesën dhe ndikon negativisht në aftësitë memorizuese të njeriut. Domethënë, ai pengon konsolidimin e informacionit në trurin e njeriut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
5
9
10
11
13
16
17
20
22
23
24
26
29
30