×
fakte interesante, 8 qershor 2012
Në moshën 115-vjeçare vdiq në Francë Marie-Therese Bardet, e cila konsiderohej si banorja më e vjetër jo vetëm e vendit të vet, por edhe e Evropës. Ajo lindi më 2 qershor të vitit 1898 në qytetin Lorient.
Një banor i shtetit Iowa (SHBA) gjeti në kopshtin e vet një femur 1.5 metra t
Banorët e qytetit amerikan Boring dhe atij skocez Dull në kuadër të p
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
5
9
10
11
13
16
17
20
22
23
24
26
29
30