×
fakte interesante, 7 qershor 2012
Hulumtuesit amerikanë janë mëse të bindur se larja e dhëmbëve
Frika paragjykuese nga shpirtrat e këqinj shkaktoi kërkesë të madhe për pjeshkë të konservuara dhe fishekzjarre në mes të banorëve të Pekinit.
Arkeologët britanikë pohojnë se kanë gjetur në lindje të Londrës rrënojat e teatrit të famshëm “Sipari”, në skenën e të cilit janë luajtur shumë drama të Shekspirit.
Pesë rusë, që kryen lundrimin e parë në histori rreth botës me kataraman, mbërritën në portin meksikan Kankun.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
5
9
10
11
13
16
17
20
22
23
24
26
29
30