×
fakte interesante, 18 maj 2012
Kompania më e madhe në Japoni për prodhimin e kopertonave të automjeteve “Bridgestone
Kompania amerikane “Pegasus Holdings” planifikon të ndërtojë një qytet me emrin &ldquo
Pacientët tërësisht të paralizuar mund të drejtojnë manipulatorin dhe të zhvendosin objektet duke përdorur vetëm fuqinë e mendimit.
Letra, e shkruar nga Edgar Allan Poe në vitin 1837, u shit në ankand në SHBA
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
5
6
12
13
19
20
23
26
27
28
29
30
31