×
fakte interesante, 16 maj 2012
Dy pensionistet britanike Betty Smith (90 vjet) dhe Beryl Renwick (86 vjet) morrën çmimin Sony Academy
Kompania japoneze Fujitsu” ka përpunuar një qafore që monitoron shëndetin e qenit.
Shkencëtarët gjermanë kanë arritur të kuptojnë natyrën e urisë dhe na bëjnë thirrje ne që të perceptojmë drejtë sinjalet e organizmit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
5
6
12
13
19
20
23
26
27
28
29
30
31