×
fakte interesante, 15 maj 2012
Fotografia më e suksesshme e Tokës deri më sot nga kozmosi konsiderohej Blue Marble, e bërë që në vitin 1972 me aparatin Apollo 17, dhe që atëherë vetëm rinovohet me përpjekjet e NASA-s.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
5
6
12
13
19
20
23
26
27
28
29
30
31