×
fakte interesante, Mars 2012
Filxhani i kafesë së mëngjesit mund të ndikojë në gjendjen e njeriut në varësi të natyrës së tij.
Shumica e vegjetarianëve në mbarë botën kanë mbetur të shokuar nga
Fenomeni i rrallë - parada e planeteve me përfshirjen e Venusit (Venera), Tokës dhe Diellit - mund të vërehet në qershor. Për këtë njoftoi bashkëpunëtori i vjetër shkencor i Observatorit Astronomik rus Pullkovo Sergei Smirnov.
Në Shangai ku autoritetet, me qëllim që të ndalojnë ritmet e rritjes së parkut privat të makinave, kanë ndërmend të kufizojnë numrin e dhënies së targave, kostoja e regjistrimit shtetëror të automjetit tashmë e tejkalon çmimin e tij.
Një familje norvegjeze gjeti një copë meteoriti, i cili ra mbi çatinë e sht
Presidenti i Bolivisë Evo Morelas doli në mbrojtje të bimës së coca-s në sesionin e Komisionit të Kombeve të Bashkuara për Drogat Narkotike.
Një grup hulumtuesish nga Britania e Madhe dhe Kanadaja arritën të provojnë lidhjen e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
21
22
23
24
25
27
28
29
31