×
fakte interesante, 21 shkurt 2012
Shkencëtarët nga Instituti i Problemeve Fiziko-kimike dhe Biologjike të Pedologjisë arritën të rrisin një filiz bime nga fara e gjetur në shtresat e akullit të ngricës së përjetshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
3
4
5
6
7
10
11
12
18
19
20
23
25
26
27
28