×
fakte interesante, 17 shkurt 2012
Shkencëtarët e SHBA dhe Australisë zbuluan në distancën prej 260 milionë vjet drite nga Toka një “vrimë të zezë” unikale, e cila arriti të mbijetojë në kataklizmën e tmerrshme që asgjësoi galaktikën xhuxhe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
3
4
5
6
7
10
11
12
18
19
20
23
25
26
27
28