×
fakte interesante, 2 gusht 2011
Rreth gjysma e meshkujve evropiano-perëndimorë kanë ADN të përbashkët me faraonin e Egjiptit të lashtë Tutankhamun dhe i bie që të jenë të afërmit e largët të tij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31