×
fakte interesante, 27 korrik 2010
  Për 45 vjet shërbimi të pacen raketëmbajtësja e rëndë "Proton" ka nxjerrë në kozmos më tepër se 400 aparate kozmike ruse dhe të huaja, njoftoi Qendra Shtetërore Kozmike me emër të Hruniçevit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
2
3
4
5
9
10
11
12
13
14
16
17
18
20
22
23
24
25
26
28
29
30
31