×
fakte interesante, Korrik 2010
  Për 45 vjet shërbimi të pacen raketëmbajtësja e rëndë "Proton" ka nxjerrë në kozmos më tepër se 400 aparate kozmike ruse dhe të huaja, njoftoi Qendra Shtetërore Kozmike me emër të Hruniçevit.
  Një grup zhytësisht suedezë, që merret me studimin e anijeve të mbytura
  Dhitë ruse japin qumësht me proteinë njerëzore . Kecat me gjenin e njeriut
  Në kremlinin e Astrahanit, i cili pretendon për tu përfshirë në listën e trashëgimisë kulturore të UNESKO-s, u hap një muze i ri -Bodrumi i ruajtjes së barutit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
2
3
4
5
9
10
11
12
13
14
16
17
18
20
22
23
24
25
26
28
29
30
31