×
fakte interesante, Maj 2010
  Pas 4 vitesh në bordin e Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN) do të
  Në Soçi - kryeqytetin e lojrave Olimpike Dimërore të vitit 2014 - u hap Olimpiada Kulturore. Sipas rregullave të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar ajo starton 4 vite para zhvillimit të Lojrave Olimpike dhe Paralimpike.
  Në Rusi po fillojnë të kurojnë aritminë me ndihmën e t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31