×
sigurimi, 15 prill 2013
Anija e desantit "Peleliu" e Forcave Ushtarake Detare të SHBA-së dhe dy anije shoqëruese të saj hodhën sot spirancat në portin e Hong Kong-ut. Në bordin e tyre ndodhen më shumë se 2.500 marinarë dhe marinsa.
Lëvizja islamike palestineze “Hamas” njoftoi se anëtarët e grupit të
Koreja e Veriut është gati për lëshimin e raketës, deklaroi sot Ministri i Mbrojtjes i Koresë së Jugut, Kim Kwan-jin, në Asamblenë Kombëtare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30