×
sigurimi, 9 prill 2013
Të martën zyrat e redaksisë së gazetës italiane “La Stampa” u evakuuan për shkak të një pakoje me lëndë eksplozive që erdhi në adresë të saj.
Komanda e Forcave Ushtarake Detare të Rusisë ka vendosur të heqë simbolet shtetërore dhe numrat anësorë nga nëndetëset.
Koreja e Veriut përfundoi përgatitjen për lëshimin e një rakete balistike. Startimi i saj mund të realizohet ditën e mërkurë. Për këtë deklaruan autoritetet e Koresë së Jugut.
Autoritetet franceze filluan tërheqjen graduale të trupave ushtarake nga Mali. Siç njoftuan sot në
Koreja e Veriut paralajmëroi të huajt, të cilët jetojnë ose janë
Japonia ka vendosur në kryeqytetin e saj, Tokio, dy komplekse të mbrojtjes antiraket “Patriot PAC-3” për t’u siguruar nga ndonjë sulm i mundshëm nga ana e Koresë së Veriut. Komplekset raketore janë vendosur në territorin e Ministrisë së Mbrojtjes.
Vitin e ardhshëm Forcat Ushtarake Detare të SHBA-së kanë ndërmend të vendosin në anijet e tyre armë me lazer.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30