×
sigurimi, 1 prill 2013
CIA amerikane përgjon Parlamentin e Turqisë, konfirmon deputeti i Partisë Popullore Republikane, Erdal Aksunger. Deputeti
Shërbimi i zbulimit i Flotës Ushtarake Detare të Rusisë në vitin 2014
Peruja është e gatshme të blejë 24 helikopterë rusë “Mi-171” me një shumë të përgjithshme prej 406.8 milionë $, për t’i përdorur ata në luftën kundër trafikut të drogës dhe terrorizmit.
SHBA-ja transferoi gjuajtësit “F-22” në Korenë e Jugut për përfshirjen në stërvitjet e përbashkëta ushtarake.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30