×
sigurimi, 18 mars 2013
Zyra Qendrore e Konstruksionit të teknikës detare "Rubin" filloi punën për zhvillimin e nëndetëseve të brezit të pestë. Kjo u njoftua nga Drejtori i Përgjithshëm i Zyrës së Konstruksionit, Igor Vilnit.
Në provincën kanadeze Quebec dy të burgosur ordinerë u ngjitën nëpërmjet litarit të hedhur nga helikopteri dhe u arratisën nga burgu.
Disa hakerë të panjohur thyen sistemin e sigurisë të faqes së Internetit të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
14
16
17
23
24
30
31