×
sigurimi, 15 mars 2013
Luftanijet ruse do të hyjnë në portin sirian të Tartusit, njoftoi të premten një përfaqësues i Flotës Ushtarake Detare ruse.
Shtetet e Bashkuara kanë ndërmend të rrisin efektivin e grupit të forcave dhe mjeteve
Në Kabul forcat e sigurisë çaktivizuan një bombë me kapacitet prej 8 ton, njoftoi Departamenti Kombëtar i Sigurisë në Afganistan.
Zbatimi i programit shtetëror të armatimeve deri në vitin 2020 duhet të zgjidhë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
14
16
17
23
24
30
31