×
sigurimi, 6 mars 2013
Ministria e Mbrojtjes e Rusisë filloi krijimin e forcave për operacionet speciale dhe ka formuar tashmë komandën përkatëse, njoftoi Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Rusisë, Gjenerali Valeri Gerasimov.
Pas përfundimit të misionit të NATO-s në Afganistan duhet të mbeten 13.600 ushtarakë amerikanë, deklaroi Komandanti i Komandës Qendrore të Forcave të Armatosura (CENTCOM) të SHBA-së James Mattis.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
14
16
17
23
24
30
31