×
sigurimi, 26 shkurt 2013
Kontigjenti i trupave franceze do të fillojë të largohet nga Mali në muajin mars të këtij viti, ashtu siç dhe ishte planifikuar. Kjo u deklarua sot nga Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme franceze, Philippe Lalliot.
Veteranët e anijeve shoqëruese arktike të viteve të Luftës së Dytë Botërore do të nderohen me medalje për trimërinë e treguar, njoftoi Qeveria britanike.
Shkaku i aksidentit me raketëmbajtësen ruse "Zenit" (russ. "Зенит"), që ndodhi më 1
Rusia dhe SHBA-ja gjetën mënyrën për zgjidhjen e mosmarrëveshjes në lidhje me mbrojtjen amerikane antiraket.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24