×
sigurimi, 21 shkurt 2013
Komplekset raketore “Patriot” u dislokuan në Turqi për të mbrojtur radarin amerikan t
Rënia e meteoritit në rajonin e Çeljabinskut (Chelyabinsk) ka nxitur komunitetin shkencor global për të zhvilluar sisteme të reja paralajmëruese të kërcënimit kozmik. SHBA-ja synon të vendosë në Tokë dhe në kozmos disa komplekse vëzhgimore. Në Rusi, jo larg Kazanit (kryeqyteti i Republikës së Tartarstanit), do të vihet në veprim teleskopi i ri unikal "Megatortor", i aftë për të monitoruar objekte të vogla kozmike që lëvizin me shpejtësi shumë të lartë.
Shërbimet sekrete të Perëndimit dhe të Koresë së Jugut nuk mund
Në Pakistan, Jemen dhe vende të tjera të botës viktima të avionë
Qeveria e SHBA-së lëshoi të mërkurën një dokument mbi kundërveprimin aktiv ndaj sulmeve kibernetike dhe mbrojtjen e sekreteve tregtare nëpërmjet fuqizimit të presionit diplomatik mbi vendet e tjera.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24