×
sigurimi, 20 shkurt 2013
Grupi i hakerëve kinezë, i njohur si "Grupi i Shangait", i ka vjedhur të dhënat 141 kompanive të huaja që operojnë në 20 fusha të ndryshme.
Shumica e amerikanëve (53%) e konsiderojnë potencialin ushtarak të Rusisë si një "k
Kryeministri i Japonisë Shinzo Abe dhe Presidenti i SHBA-së Barack Obama gjatë takimit të tyre
Korporata kompjuterike më e madhe në botë Apple deklaroi se serverat e saj iu në
Në sipërmarrjen e përbashkët ruso-indiane “BrahMos Aerospace” filloi zhvillimi i
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24