×
sigurimi, 7 shkurt 2013
Shërbimi i Internetit të Google Earth përhapi fotot e marra nga kozmosi të poligonit bërthamor në Korenë e Veriut, njofton kanali televiziv koreano-jugor YTN.
Administrata amerikane ka ndërmend të publikojë një dokument sekret, sipas të cilit ndaj shtetasve të vendit, të cilët gjenden fajtorë për lidhje me Al-Qaeda-n, lejohet ndërmarrja e sulmeve me përdorimin e aparateve fluturuese pa pilot.
Autoritetet japoneze propozuan që të merren në konsideratë jo vetëm efektet shkatërruese si pasojë e cunameve dhe tërmeteve për centralet bërthamore, por edhe sulmet terroriste, rrëzimet e avionëve dhe sulmet e hakerëve në server.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24