×
sigurimi, 1 shkurt 2013
Ish diplomati gjerman Volfgang Ischinger dhe Ministri i Mbrojtjes i Gjermanisë Thomas de Maiziere hapën n
NATO nuk do të marrë pjesë në operacionet ushtarake në Mali, por miraton veprimet
Nëndetësja bërthamore "San Francisco" e Forcave Ushtarake Detare të SHBA-së mb
Në Indi forcat e sigurisë kanë marrë nën mbrojtje përfaqësitë diplomatike të Izraelit.
Koreja e Veriut ka maskuar vendin e mundshëm të zhvillimit të testeve bërthamore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24