×
sigurimi, 7 janar 2013
Ushtria egjiptiane arriti të parandalonte një shpërthim pranë një kishe kopte në
Presidenti i përkohshëm i Libisë dhe Kreu i Parlamentit kombëtar, Mohammed el-Magariaf, deklaroi se kundër tij është kryer një tentativë për vrasje. Politikani nuk pësoi lëndime gjatë sulmit.
Në Turqi ka filluar vendosja në kufirin me Sirinë e gjashtë komplekseve raketore të mbrojtjes kundërajrore "Patriot" - përkatësisht dy nga SHBA, Gjermania dhe Holanda.
Forcat Ushtarake Detare të Filipineve deklaruan se në ujërat e vendit u gjet një avion i rrëzuar pa pilot (drone) i prodhimit amerikan.
Administrata e Presidentit të SHBA-ve po përgatit masa të rrepta për kufizimin e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
5
6
12
13
14
15
17
18
19
20
22
23
24
26
27