×
sigurimi, 17 tetor 2012
Sipas njoftimit të gazetës libaneze “Al-Joumhouria”, në duart e organizatës islamike libaneze "Hezbollah" kanë rënë disa aparate fluturuese pa pilot të prodhuara në Gjermani.

Gazeta egjiptiane “Al-Ahram” njoftoi se shërbimi i sigurimit i vendit arriti të zbulojë një komplot, që ndiqte si qëllim vrasjen e Presidentit Mohammed Mursi. Mohammed Mursi duhej ta hidhnin në erë gjatë vizitës së tij në Aleksandri të premten e kaluar.

Kompania e automobilave Nissan zhvilloi një sistem të automatizuar të drejtimit të automjeteve, i cili ndihmon për të shmangur përplasjet dhe goditjet.
Në Stokholm evakuuan bashkëpunëtorët e ambasadës së SHBA për shkak të dërgimit atje të një zarfi të dyshimtë me përmbajtje të panjohur.
Australia ratifikoi Konventën mbi ndalimin e përdorimit të municioneve thërrmuese. Plotë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
6
7
8
13
14
20
21
27
28