×
sigurimi, 9 tetor 2012
"Aleatët disponojnë të gjitha planet e nevojshme për të ruajtur sigurinë
Armët ruse do të hapin zjarr vetëm në duart e pronarit të ligjshëm. Me porosi të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Ministrisë së Industrisë të Federatës Ruse është zhvilluar një sistem unikal për ushtrimin e kontrollit mbi trafikun e armëve.
Inspektorët ushtarakë britanikë këtë javë do të bëjë një fluturim vëzhgimi mbi territorin e Rusisë. Një mision i ngjashëm rus do të kryejë më 22 tetor dy fluturime në SHBA. Fluturimet në fjalë do të zhvillohen në kuadër të Traktatit Ndërkombëtar të Qiejve të Hapur.
Koreja e Veriut zotëron raketa balistike ndërkontinentale të afta për të arritur territorin e Shteteve të Bashkuara.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
6
7
8
13
14
20
21
27
28