×
sigurimi, 11 qershor 2012
OKB evakuon stafin e vet nga perëndimi i Myanmar, ku pati përleshje të dhunshme
Të paktën 6 persona u vranë dhe 40 të tjerë u plagosë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
7
9
10
15
16
17
18
23
24
30