×
sigurimi, 17 maj 2012
Nëse do të rriten vallë në vitet e afërta eksportet e gjuajtësve vendas, çfarë aeroplanësh dhe në ç’sasi do të marrin ushtarakët rusë? Këto dhe çështje të tjera diskutuan pjesëmarrësit e tryezës së rrumbullakët, e cila u zhvillua sot në Radiokompaninë “Zëri i Rusisë”.
Ushtria e Republikës së Sudanit të Jugut së shpejti do të pajiset me komplekse moderne raketore kundërajrore, njofton Agjencia Reuters me referim tek fjalët e përfaqësuesit të Ministrisë së Mbrojtjes të vendit Philip Aguer.
Pentagoni përpunoi planin për dhënien e goditjeve ajrore mbi objektet bërthamore të Iranit, deklaroi sot Ambasadori amerikan në Izrael Daniel Shapiro.
Koreja e Veriut rifilloi ndërtimin e reaktorit eksperimental me ujë të lehtë. Në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
4
5
6
9
12
13
16
19
20
23
26
27
28
31