×
sigurimi, 8 maj 2012
Interpoli lëshoi urdhër-arrestin për Zëvendëspresidentin e Irakut Tareq al-Hashimi, i cili dyshohet për përfshirje në aktivitetin e rrjetit terrorist në atdheun e vet. Kjo është bërë me kërkesën e autoriteteve irakiane.
Në stërvitjet ndërkombëtare të Flotës së Balltikut (FB
Midis eksponateve më interesante të armatimeve ruse, të paraqitura në ekspozitën e IX-t
Bashkëpunëtorët e CIA-s (Central Intelligence Agency) parandaluan tentativën e mundshme t
Rreth 150 sisteme të destinacionit ushtarak dhe special do të paraqiten nga Rusia në ekspozitën ndërkombëtare “SOFEX-2012” të pajisjeve të specializuara, që pritet të hapet sot në kryeqytetin e Jordanisë - Aman.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
4
5
6
9
12
13
16
19
20
23
26
27
28
31