×
sigurimi, 3 maj 2012
Raketa balistike me rreze të largët veprimi (më shumë se 5500 km) tani zot
Forcat Ushtarake Ajrore (FUA) të Indisë që nga viti 1971 kanë humbur 482 aeroplanë "MiG" të prodhimit sovjetik dhe rus. Për këtë tregoi Ministri indian i Mbrojtjes Antony Arackaparambil Kurian.
Pika e fundit pa kthim mbrapa në dialogun me kolegët nga SHBA dhe NATO nuk është arritur akoma. Megjithatë Rusia është e shqetësuar në lidhje me zhvillimin e mëtejshëm të ngjarjeve. Për këtë folën sot (më 3 maj) pjesëmarrësit e Konferencës për mbrojtjen antiraket (MAR) në Moskë.
Tanku i modernizuar rus  T-90MS pas dy vitesh do të zerë një vend të denjë në eksportin e armatimeve në Azinë Juglindore dhe atë Qendrore, parashikoi Këshilltari i Drejtorit të Përgjithshëm të "Rosoboronexport" Esen Topojev.
Siria ka importuar armë në vitin 2010 me një shumë prej 168 milionë $, thuhet në raportin e Organizatës së pavarur britanike të bamirësisë Oxfam.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
4
5
6
9
12
13
16
19
20
23
26
27
28
31